Продава љубов преку камера и годишно заработува над 80.000 евра

 
 

Елисија Даунингс (28) од Букстон, успева да заработи и до 82.132 евра годишни и тврди дека оваа професија значително ја прави посреќна, но признава дека за неа е потребна и смислата за хумор.

Самохраната мајка, која заработува околу 285 евра по час, работи како „продавачка на љубов“ преку камера и планира да се пензионира на 40 години и да ужива во животот, без грижи околу работата.

Елисија открива некои од најнеобичните барања кои ги прима од муштериите, кои и плаќаат по 4,55 евра по минута за да го гледаат нејзиниот перформанс.

Раскажала како еден маж со фетиш за „прскање“ познат како „влажна и валкана игра“ барал да гледа мокри луѓе на забава.

Елисија открила дека нејзината пријателка која се занимава со истата работа имала клиент со фетиш на ждригање – познат како ворарефилија – го возбудувало кога се преправала дека е „кекс“ додека тој го јаде.

Другите не барале само сексуална исполнетост, туку повеќе сакале да дживеат „искуство да имаат девојка“. Елисија тогаш облекува раскошна долна облека и минува дваесет минути ставајќи ја омилената перика.

Мајката на едно дете, која завршила срендо училиште со најдобри оценки и спаѓа во пет осто луѓе со најголем коефицинет на интелигенција во земјата, ги мадминува приходите од веб камерата преку својата интернет продавница за долна облека и сексуални играчки.

Тврди дека нејзината зависност од сексуални играчки е лоша и оневозможува да пронајде момче, поради што е сама три години.

Доколку би пронашла љубов, Елисија вели дека тогаш ќе се соочи со голема дилема дали да се откаже од работата со камерата, да би направила, кога би имала друг начин да заработува исто толку пари.

За среќа, семејството и таткото на нејзиниот син го поддржуваат нејзиниот избор за кариера и гледаат дека тоа ја прави среќ.а

Таа објаснила дека постојат предрасуди за мајките кои работат во секс индустријата, но таа смета дека на жените би требало да им биде дозволно слободно да ја изразат својата сексуалност, без оглед на тоа дали имаат деца или не.

Елисија, вели дека оваа работа и влеала самодоверба кога е во прашање нејзиното тело, особено откако се породила. Сега се чуствува „ослободено“.

Нејзиниот син знае дека мајка му продава долна облека и тоа го гледа како забавно нешто, но Елисија се плаши дека децата на училиште би можеле да го малтретираат, кога ќе се открие што уште е во описот на нејзината работа.

– Мојата мајка е лезбејка и имав многу проблеми поради тоа. Единствена работа која можам да ја направам е да го воспитам да не мари за туѓите мислења, затоа што тие не се важни, вели таа.

Себе си се гледа како бизнис жена и штеди што е можно повеќе од својата месечна плата во износ од 6.844 евра.

Сепак, се честила со сексуална играчка од 256 евра за Денот на вљубените.

Разни сајтови им плаќаат на жените дневно и по 1.140 евра з ада се соблечат пред камера.

(264)

Вашиот коментар