Ужасна глетка: Акробатка падна од 9 метри висина среде настап

Циркуска акробатка падна од висина од 9 метри и удри на подот пред публиката на шоуто Winter Wonderland во Хајд Парк во Лондон. Џеки-Луис Армстронг најверојатно не се фатила добро за елементите за време на нејзината акробатска точка и падна пред очите на публиката во која имало и деца. Членовите на циркуската трупа веднаш се… Read More Ужасна глетка: Акробатка падна од 9 метри висина среде настап