Како холивудските ѕвезди ги снимаат трките со автомобили?

Во акционите филмови често гледаме трки со автомобили. Како Том Круз и останатите холивудски актери ги снимаат овие сцени? Од тренинзи до специјални камери, погледнете како изгледа процесот! (57) 00

Критичарите се согласија: Ова се најдобрите 10 акциони филмови на сите времиња

Акционите филмови се едни од најпопуларните филмски жанрови. Адреналинот и опасноста во тој жанр привлекуваат широк спектар на гледачи од било кој друг. На популарната страница за филмови “Rotten Tomatoes” таквите филмови се сместени во категоријата Action & Adventure, а Бизнис Инсајдер се согласува со листата за најдобри акциони филмови направена според оцените на критичарите… Read More Критичарите се согласија: Ова се најдобрите 10 акциони филмови на сите времиња