Озлогласена листа: Албанците меѓу првите пет

Меѓу петте најсилни и најопасни мафијашки организации на светот спаѓа и албанската мафија, која има тенденција да заземе повисоко место на „озлогласената листа“. На прво место се уште се наоѓа мексиканскиот нарко картел како најопасна мафијашка организација на светот, на второ „Кумови“ и семсејствата на италијанската мафија. На трето место се руските криминалци, американските гангстери… Read More Озлогласена листа: Албанците меѓу првите пет