Убиецот од Германија во живо емитувал снимка од нападот во Хале

Сајтот за пренесување во живо Твич соопшти дека видео-снимка од оружениот напад во источногерманскиот град Хале во кој беа убиени две лица а уште две тешко ранети, била емитувана во живо преку нивната платформа. Компанијата наведе дека забрзано работела да ја отстрани содржината и додаде дека секој профил кој ќе биде откриен дека ја објавува… Read More Убиецот од Германија во живо емитувал снимка од нападот во Хале