Колку време без секс е премногу?

„Колку често имате секс со партнерот?“ Ова е прашање што често се поставува, понекогаш многу промислено, а нѐ разголува и ги изложува нашите најдлабоки несигурности во врска со нашите интимни врски. Повеќето од нас се прашале во некој период од врската: Колку често треба да имаме секс? Што ако имаме помалку секс од нашите пријатели?… Read More Колку време без секс е премногу?

Жените кои немаат секс може да се препознаат лесно! Еве како:

Можеби сте мислеле дека само Балканците ја користат фразата „На нервозните жени им фали…“ но не сте во право. Неодамна е објавено дека жените на кои им фали секс можат да се препознаат по извесни карактеристики, кои ќе ги воочите ако малку повнимателно гледате: Пред се на жената на која и фали малку акција во кревет… Read More Жените кои немаат секс може да се препознаат лесно! Еве како:

Што се случува кога мажот нема секс една година?

Велат дека мажите мислат на секс на секои 20 секунди, па токму поради тоа тешко им е да останат без секс за подолг период на време. Питер (34) се воздржува од секс цела година. Она што започна како залог со неговиот цимер заврши со донација од 50 илјади долари за добра кауза. Тој ги користи… Read More Што се случува кога мажот нема секс една година?