Audi го претстави e-tron прототип автомобилот со камери наместо ретровизори на страните

Audi Virtual Mirror е еден од најновите проекти на кои работи оваа компанија преку кој ја донесува денешната технологија во автомобилите. Се работи за замена на веќе старите и стандардни ретровизори од страните на автомобилот, со таканаречени виртуелни. Виртуелниот ретровизор од Audi моментално е прикажан на прототип од e-tron автомобилот. Функционира на тој начин што… Read More Audi го претстави e-tron прототип автомобилот со камери наместо ретровизори на страните