Погрешен избор: Старица во Њујорк претепа крадец којшто ѝ провали во домот

82-годишна баба му покажала крадецот дека со неа нема шега. Вили Марфи изјави дека отишла да спие кога слушнала како некој чука на вратата и моли да повика брза помош за него. Таа ја повикала полицијата, но не го пуштила непознатиот маж во куќата, па се налутил и ја пробил вратата. – Тој избра погрешна… Read More Погрешен избор: Старица во Њујорк претепа крадец којшто ѝ провали во домот