Турски затвореник го оставил братот близнак во затвор и побегнал

19- годишен осуденик од Турција успеал да побегне од затвор на тој начин што си го замениле местото со својот брат близнак кој што му дошол на посета. Мурат А служел казна поради убиcвo во затворот „Е Типи Капаси“ на југот на Турција. Минатата недела во по посета дошол неговиот брат близнак Хусеин. Затворските чувари дозволиле тие… Read More Турски затвореник го оставил братот близнак во затвор и побегнал

Близнаци се ожениле со сестри близначки, погледнете им ги децата!

Близнаци се ожениле со сестри близначки, кога ќе ги видите нивните деца ќе се шокирате! Интересна е приказната на овие два пара кои за многу кратко време ја започнале својата љубовна авантура, а крајот на ноќните лудувања по дискотеките го решиле со застанување пред олтарот. Едниот брат со едната сестра, другиот брат со другата сестра,… Read More Близнаци се ожениле со сестри близначки, погледнете им ги децата!

Двајца браќа близнаци ги замениле местата во затвор: На едниот му се ближела смртната казна, а оваа измама ја шокираше целата земја

Двајца браќа близнаци кои истовремено престојувале во затвор, се договориле да ги заменат местата кога над еден од нив требало да се изврши смртна казна. Дејвид Мур имал 26 години кога се заменил со својот брат Кери Дин Мур. Ним тоа им тргнало бидејќи двајцата ја отслужувале казната во ист затвор во Небраска, а се… Read More Двајца браќа близнаци ги замениле местата во затвор: На едниот му се ближела смртната казна, а оваа измама ја шокираше целата земја