Ги нарекуваа најубавите близнаци на светот, а еве како изгледаат девет години подоцна

Кога Џеки Клементс и нејзиниот сопруг добиле две слатки девојки на овој свет на 7 јули 2010 година, тие не ни претпоставувале дека нивниот живот ќе биде толку хаотичен. Се разбира, тие очекуваа двојно менување на пелени, непроспиени ноќи и врескање, но тие немале идеја дека близнаците ќе кренат волку врева на интернетот. Ава Мари… Read More Ги нарекуваа најубавите близнаци на светот, а еве како изгледаат девет години подоцна

Близнаци се ожениле со сестри близначки, погледнете им ги децата!

Близнаци се ожениле со сестри близначки, кога ќе ги видите нивните деца ќе се шокирате! Интересна е приказната на овие два пара кои за многу кратко време ја започнале својата љубовна авантура, а крајот на ноќните лудувања по дискотеките го решиле со застанување пред олтарот. Едниот брат со едната сестра, другиот брат со другата сестра,… Read More Близнаци се ожениле со сестри близначки, погледнете им ги децата!