Индиец му се моли на Доналд Трамп како на бог

Индиецот Буса го смета Доналд Трамп за бог. Тој веќе три години се моли на сликата на американскиот претседател, фотографијата од Трамп ја носи секаде со себе, а ги убедил и соседите дека молитвите до него ќе им донесат здравје и благосостојба, пренесува „Дејли мејл“. Буса дозволил неговото семејство да си замине откако му поставиле… Read More Индиец му се моли на Доналд Трамп како на бог