Се закануваше дека ќе го крене во воздух авионот, па го почувствува гневот на останатите патници

Еден патник направил хаос во авионот на релација Москва – Владивосток, кога започнал да се заканува дека ќе го крене во воздух леталото. По наводните закани дека ќе го разнесе авионот, тој се најде во незавидна ситуација кога зад него се појавија неколку патници. Триесет и двегодишниот маж кој веројатно бил под влијание на алкохол… Read More Се закануваше дека ќе го крене во воздух авионот, па го почувствува гневот на останатите патници

Поради куфер со секс играчки затворен аеродромот во Берлин

Аеродромот Шенефелд во Берлин бил делумно затворен денеска поради различни секс играчки, за кои вработените во аеродромот помислиле дека се бомба. Вработените на аеродромот, спроведувајќи ги рутинските скенирања на багажот на патниците, забележале сомнителна содржина во еден куфер, соопшти федералната полиција. Бидејќи од првичното скенирање не било јасно за што станува збор, бил огласен алармот… Read More Поради куфер со секс играчки затворен аеродромот во Берлин