Скандал на свадба во Босна: Невестата сакала да ги украде парите од гостите и да побегне

Комична ситуација на свадба во Босна деновиве стана тема од насловните страници во медиумите во регионот. Невеста која сакала да ги земе сите пари од свадбата и да побегне предизвика вистински скандал. Свадбената церемонија место да биде највеселиот ден стана вистински кошмар за младоженците Един Хусељич (23) од Градач и неговата избраничка Елде Мујчин од… Read More Скандал на свадба во Босна: Невестата сакала да ги украде парите од гостите и да побегне

Босанец продава југо за борба против вонземјани

Државјанин на Босна и Херцеговина го привлече вниманието на јавноста, откако во оглас го понуди својот автомобил. Станува збор за заставиниот модел „југо 45“, кој е прекриер со алуминиумска фолија и на кровот има „сателит“, а според сопственикот поради необичниот дизајн автомобилот е невидлив за вонземјани. Во описот се наведува дека возилото е изработено во… Read More Босанец продава југо за борба против вонземјани