Светското првенство на мустаќи и бради низ фотографии

Некои од најпознатите и највлијателни луѓе низ историјата носеле брада и мустаќи, а овој тренд е актуелен и во 21 век. Учесниците на Светскиот натпревар во бради и мустаќи уште еднаш ја покажаа креативноста со нивниот уникатен изглед. Годинава, натпреварот поддржува три хуманитарни акции, за повредени ветерани, за засолниште за животни и за заштита на… Read More Светското првенство на мустаќи и бради низ фотографии