10 факти за габичните инфекции што секоја жена треба да ги знае

Габичните инфекции се многу чести, а настануваат од најразлични фактори. Но и покрај тоа што речиси секоја жена се соочила со габична инфекција на интимната област, повеќето знаат многу малку за овие инфекции. Затоа, погледнете ги фактите што секоја жена треба да ги знае за габичните инфекции: Габичните инфекции се многу чести 3 од 4… Read More 10 факти за габичните инфекции што секоја жена треба да ги знае

Жените доживуваат два вида на оргазам

Со векови лекарите инсистираат дека жените можат да доживеат два вида на оргазам – клиторичен и вагинален. Разликата помеѓу двата типа задоволство, како и причината тие сеуште да бидат предмет на длабоки спорови и дискусии од страна на лекарите и научниците. Во обид да стават точка на предизвиканите дискусии француските научници и гинеколози користеле машина… Read More Жените доживуваат два вида на оргазам