Навежбан удар

Ова е проблем на сите потези во контактните спортови. Колку и да се навежба некој потег, доаѓа време кога тој треба вистински да се проба. А тоа не испаѓа секогаш како на генералната. (45) 00

Еве колку калории губиме за време на различни спортски активности

Иако точните пресметки зависат од тежината, годините и други фактори, овие податоци за трошење на калориите за време на одредени активности можат да Ви помогнат во планот за слабеење. Доколку сте одлучиле првите есенски денови да бидат почеток на занимавање со некој спорт и воедно слабеење, можеби овие податоци ќе Ви бидат од помош за… Read More Еве колку калории губиме за време на различни спортски активности