Застанала пред олтарот и се венчала со себеси: “Се чувствував посебно”

32-годишната Лулу Џемима студирала на универзитетот Оксфорд, каде во потполност ѝ се посветила на науката и немала шанса да го пронајде идеалниот партнер. Лулу Џемима проговорела искрено за “Daily Mail”, кога им открила на новинарите дека всушност не ни размислувала за љубов бидејќи била зафатена со студирање. Во моментот кога почувствувала притисок од родителите, но… Read More Застанала пред олтарот и се венчала со себеси: “Се чувствував посебно”

Пијана невеста го претепала младоженецот и неговата баба

Венчавката би требало да биде еден од најрадосните денови во животот на невестата и младоженецот, но во Баварија поради алкохолот тоа не било случај. Една невеста, според соопштението на полицијата, испила премногу алкохол и во целосно алкохолизирана состојба почнала да се тепа со повеќе лица на свадбата. Меѓу “жртвите“ бил и младоженецот, кој бидејќи не… Read More Пијана невеста го претепала младоженецот и неговата баба