Ветеринар од пеколот- шверцувал хероин во кученца (ВИДЕО)

Ветеринарот е обвинет за илегален шверц на дрога во САД и се соочува со доживотна казна затвор. 38- годишниот Елорес на мали кученца им правел операција и им вградувал ампули со течен хероин во стомакот. Тој бил уапсен во Шпанија , од каде е предаден на САД , а вчера федералниот суд во Бруклин му… Read More Ветеринар од пеколот- шверцувал хероин во кученца (ВИДЕО)