Мито е Тито: Фан го истетовирал ликот на градоначалникот на Кавадарци

Под тетоважата на овој Кавадарчанец стои пораката – “Мито е Тито”. Денес на Фејсбук се појави едно видео, кое за нешто помалку од 10 часа било прегледано околу 3.300 пати. На видеото може да се види еден фан на градоначалникот на Кавадарци Митко Јанчев, кој го истетовирал неговиот лик на својата нога. Под портретот е… Read More Мито е Тито: Фан го истетовирал ликот на градоначалникот на Кавадарци

27 месеци во 3 минути: Еве како Русија го изгради најдолгиот мост во Европа

Изградбата на мостот кој ги поврзува Крим со руското копно траеше 27 месеци, а е долг 19 километри. Проектот го градеа неколку илјади работници и е најдолгиот мост во Европа. Кримскиот мост беше отворен на почетокот од изминатата недела и веќе по него се движат автомобили. Видеото во продолжение го прикажува во 3 минути целиот… Read More 27 месеци во 3 минути: Еве како Русија го изгради најдолгиот мост во Европа

Во светот на децата: Гледајќи го ова видео ќе се смеете половина час

Има ли нешто послатко од дете? Има ли поголема искреност од онаа детската? Има ли посмешно нешто од лудориите кои ги прават деца? Одговорот на сите овие прашања е: НЕ! Во видеото во продолжение ќе видите голем број на детски лудории и ќе се смеете речиси половина час. Уживајте! (317) 00

Најненормалните 10 видеа од Русија

Русија е во најмала рака лудо место и ако малку си го користел интернетот последнава декада, дефинитивно си налетал на неколку од ненормалните видеа кој ни доаѓаат од Русија. Сега, фино лепо, спакувани во една компилација, најненормалните 10 видеа кој ни доаѓаат од таму. (268) 00