Видео кое го шокираше светот: Мајка го извлекла детето од тркалата на шлеперот кој возел директно кон нив

Камерите снимиле несреќа во Виетнам, кога едно дете за малку ќе било прегазено од шлепер. Имено, во оваа земја е вообичаено целото семејство да се вози на скутер – мајка, татко и дете, и тоа често без кациги. Скутерот со кој се возело семејството имало лесен контакт со автомобил, а во тој момент мајката и… Read More Видео кое го шокираше светот: Мајка го извлекла детето од тркалата на шлеперот кој возел директно кон нив

Купила сперма од затвореник за да ја избегне смртната казна!

Нгуен Ти Хуе, која во Вијатнам 2014 година поради кријумчарење на дрога е осудена на смртна казна затруднела во затворот за да го избегне погубувањето. Инспекторите велат дека 42 годишната жена купила сперма од 27 годишен затвореник за 2.300 долари. Тој во август 2015 на два наврати и предал шприц со сперма по што затруднела,… Read More Купила сперма од затвореник за да ја избегне смртната казна!

Новиот златен мост во Виетнам го држат Божји раце

Во планините на централен Виетнам, две огромни раце држат патека поставена на златна основа високо над врвовите, додека многубројните туристи уживаат во глетката и прават селфи. „Имам чувство како да одам по облаци. Ова е така уникатно“, вели еден домашен турист. Чау ванг, односно Златен мост, во планините Ба На привлече огромен број туристи откако… Read More Новиот златен мост во Виетнам го држат Божји раце