Како да се забрза „симнувањето“ на салото од стомакот

Повеќе килограми, односно маснотии наталожени на половината е нешто што не ги одбегнува дури ни слабите луѓе. Стомакот е всушност најспецифичниот дел од телото кога е во прашање слабеењето, но зошто е најтешко да се ослободиме токму од ваквиот вишок? Овие четири причини го даваат одговорот, според новите истражувања. Газирани пијалаци Газираните пијалаци се најголеми… Read More Како да се забрза „симнувањето“ на салото од стомакот