Највисоките, најбрзите и најлудите тобогани низ светот: Колку минути ќе успеете да изгледате?

Видео кое дефинитивно ќе ви го забрза биењето на срцето и ќе направи да го почувствувате адреналинот како да се возите на најбрзите, највисоките, најопасните и најлудите тобогани на вода низ светот. Колку минути ќе издржите да гледате?  (129) 00