Жените ги возбудуваат ситниците кои мажите секојдневно ги прават

Не залудно се вели дека среќата е во малите нешта. Има многу ситници со кои мажите можат да ја возбудат својата партнерка, од скокотливи текстуални пораки до бакнување во врат. Жените ги возбудуваат ситниците за кои никогаш не би помислиле дека можат да го направат тоа. Жените, на веб сајтот Reddit ги открија секојдневните работи… Read More Жените ги возбудуваат ситниците кои мажите секојдневно ги прават

Убиец број еден на сексот

Сите го имаме, а не знаеме колку се озбилни последиците. Телевизорот не го прави нашиот сексуален живот ниту подинамичен ниту повозбудлив. Ова беше потврдено и со резултатите од истражувањето на Универзитетот во Делавер, во кое научниците следеа речиси 4 милиони луѓе од повеќе од 80 земји во текот на годините. Резултатот го отрезнува секој обожавател… Read More Убиец број еден на сексот

Како да препознаете нимфоманка?

Во медицинскиот речник оваа појава се објаснува како синдром на постојана сексуална возбуда (Persistent Sexual Arousal Syndrome, PSAS), а оваа дијагноза официјално постои од 2001 година кога за прв пат бил образложен клинички случај на нимфоманија. Освен што постојано ги менува партнерите, таа има постојано силен сексуален апетит, дури и после повеќе сексуални контакти. Изборот… Read More Како да препознаете нимфоманка?

Осум апсурдни ситници што ги возбудуваат мажите

Една од најголемите заблуди што сте ги чуле е таа дека момците ги возбудуваат само вашите најдобри голи делови од телото и сè останато што е поврзано со сексот. Но токму во овој момент ќе го срушиме тој мит и ќе ви откриеме кои неочекувани ситници предизвикуваат возбуда кај мажите. Предупредување: Некои факти навистина ќе… Read More Осум апсурдни ситници што ги возбудуваат мажите

Седум апсурдни ситници што ги возбудуваат мажите

Една од најголемите заблуди што сте ги чуле е таа дека момците ги возбудуваат само вашите најдобри голи делови од телото и сè останато што е поврзано со сексот. Но токму во овој момент ќе го срушиме тој мит и ќе ви откриеме кои неочекувани ситници предизвикуваат возбуда кај мажите. Предупредување: Некои факти навистина ќе… Read More Седум апсурдни ситници што ги возбудуваат мажите