Истражување: Луѓето што пцујат имаат побогат вокабулар

Навиките на луѓето многу повеќе говорат за нивата интелегенција, отколку што досега се веруваше, се наведува во едно истражување објавено во часописот „Ленгвиџ Сајнс Џурнал“. Така, истражувањето покажало дека луѓето кои почесто употребуваат пцости имаат многу побогат вокубулар од оние кои поретко пцујат, објави лондонскиот весник „Индепендент“. – Кога се пцостите во прашање, вообичаена претпоставка… Read More Истражување: Луѓето што пцујат имаат побогат вокабулар