Востание фестивал 4 / Vostanie festival 4

Датум: 14.12.2018 Место: Скопје Локација: МКЦ Почеток: 18:30 Цена: 350 – 450 мкд ВОСТАНИЕ ФЕСТИВАЛ 4 BORN FROM PAIN (Европски хардкор легенди) VIOLENT CHAPTER (Белград, Србија) ФЛУКС (Скопје) YOU (Скопје) AGAINST THEM ALL (Битола) TRIGGERED (Куманово) 14-ти Декември (петок) / МКЦ Скопје Врати 18:30, почеток 19:00 часот Билети во предпродажба на билетара во МКЦ по… Read More Востание фестивал 4 / Vostanie festival 4