Неговател/ки и помошници – Дејкер Хоум

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 31/12/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: 071/ 262 802 Дејноста на компанијата Day Care е давање на професионални услуги за грижа и нега на деца, грижа и нега на возрасни лица и одржување на домаќинства (перење, пеглање, готвење и чистење) за потребите на клиентите, односно семејствата во град Скопје. Компанијата… Read More Неговател/ки и помошници – Дејкер Хоум

Промотер/ки – Медија Планет

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 09/12/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: 077/426-021 Трговско издавачка куќа, поради проширување бара: – 2 продавачки (постојано вработување) – 3 презентерки со и без работно искуство од 20-30 год. Дополнителни информации на тел:077/426-021, mail: [email protected] (75) 00

Комерцијалист – Гетро

Регион: Гостиварски Краен рок за пријавување: 30/11/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: „Гетро“-Гостивар има потреба од еден комерцијалист за продажба Потребни квалификации: • Минимум средно образование • Општо познавање на компјутери • Поседување на возачка дозвола (Б-категорија) Плата по договор Вашата пријава со Професионална Биографија доставете ја на е-мејл: [email protected] (62) 00

Администратор – Ваш Курир плус

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 30/11/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: 071255960 Познавање на работа со компјутери (MS Office) Личен профил: – Организираност и одговорност – Одлични комуникациски вештини – Професионалионален и љубезен однос кон клиентите – Способност за индивидуална и тимска работа – Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност – Способност за работа под притисок и… Read More Администратор – Ваш Курир плус

Дистрибутер

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 26/11/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: Фирма од Скопје (прехренбена индустрија – трговија), има потреба од Дистрибутер, како дел од нашиот тим. Опис на работната позиција: – помош при спремање на роба во магацин, утовар и истовар на робата која се носи по комитенти, – се работи со ПСИОМ апарати… Read More Дистрибутер

Општи работници – Бато енд Дивајн Графикс Центар

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 20/11/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: За сите квалификувани кандидати кои сакаат да работат во најсовремени услови со одличен месечен надомест, Bato&Divajn Graphic Center има потреба од работници (машки и женски лица) за работа во печатница !!! Потребни квалификации: – Завршено средно образование; – Претходно работно искуство во печатница ќе… Read More Општи работници – Бато енд Дивајн Графикс Центар

Продавач – Калекерамика

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 19/11/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: 023131341 Калекерамика(Kaleceramica) нуди можност за вработување на комуникативни и динамични лица кои се ориентирани на остварување продажни цели и резултати на работно место : 1.Архитект дизајнер – за директна работа со клиентите /1 канд. 2.Презентер- за директна работа со клиентите /1 канд. 3.Магационер-1 кандид.… Read More Продавач – Калекерамика

Хигиеничар – ПЗУ Специјална болница ДИАМЕД

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 18/11/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: ПЗУ Специјална болница по нефрологија со дијализа ДИАМЕД Скопје за потребите на работниот процес објавува оглас за работнo место: Хигиеничар Квалификации: • Минимум средно образование, • Со или без работно искуство Потребни карактеристики и вештини: • Развиени комуникациски вештини, • Организираност, способност за тимска… Read More Хигиеничар – ПЗУ Специјална болница ДИАМЕД

ПР менаџер – Агенција Рејтинг

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 18/11/2018 Емаил: [email protected] Контакт телефон: 070292683 Агенција Рејтинг вработува ПР менаџер! Агенција Рејтинг има потреба од ПР менаџер со најмалку 3 години искуство во областа чија одговрност ќе биде создавање и одржување на позитивен јавен имиџ на клиентите и нивна максимална застапеност во медиумите. Потребно е одлично познавање на… Read More ПР менаџер – Агенција Рејтинг

Accounts/office administrators – Global 1 logistics

Регион: Скопски Краен рок за пријавување: 16/11/2018 Емаил: global1logistics.net Контакт телефон: 075776444 We are looking for a reliable Billing Clerk to perform tasks that will help us monitor our revenues. You will be responsible for keeping track of money owed to us by customers, preparing invoices and updating records. As a billing clerk, you must… Read More Accounts/office administrators – Global 1 logistics