Лицата родени во 6 часот се шармантни, тие во 21 неверни: Каков карактер сте според часот на раѓање?

Проверете во колку часот сте родени и откријте нешто повеќе за себе. 00 – 01 ЧАСОТ Овие личности ги карактеризира агресивност, здружена со издржливост. Околината ги смета за тврдоглави, недипломатични и претерано горделиви. Во поволни околности, ваквите карактеристики може да ве доведат до неверојатни успеси. 01 – 02 ЧАСОТ Моќ, углед и статус е она… Read More Лицата родени во 6 часот се шармантни, тие во 21 неверни: Каков карактер сте според часот на раѓање?