10 факти за габичните инфекции што секоја жена треба да ги знае

Габичните инфекции се многу чести, а настануваат од најразлични фактори. Но и покрај тоа што речиси секоја жена се соочила со габична инфекција на интимната област, повеќето знаат многу малку за овие инфекции. Затоа, погледнете ги фактите што секоја жена треба да ги знае за габичните инфекции: Габичните инфекции се многу чести 3 од 4… Read More 10 факти за габичните инфекции што секоја жена треба да ги знае

Зошто треба да почнете да ги сушите стапалата со фен за коса?

Ако имате проблеми со појава на габични инфекции или пак, со атлетско стапало, тогаш дојдовте на вистинското место! Сушењето на стапалата со пешкир понекогаш не е доволно, и влажноста што останува може да предизвика појава на разни видови габични и други инфекции на стапалата и ноктите. Па, доколку имате предиспозиција за овие здравствени проблеми, тогаш… Read More Зошто треба да почнете да ги сушите стапалата со фен за коса?