Американците се избламираа: Не знаеја на карта да си го најдат ниту својот континент, а еве каде ја бараа Европа

Џими Кимел во склоп на својата емисија ги замоли граѓаните на Лос Анџелес да одговорат најпрости прашања од географија. Од нив побараа да пронајдат било која земја. Меѓутоа повеќето од нив мораа да ги потсетат дека Африка е континент, додека други не можеа да ја пронајдат ниту Америка. Одговараа дека Европа е всушност Австралија, или… Read More Американците се избламираа: Не знаеја на карта да си го најдат ниту својот континент, а еве каде ја бараа Европа