Kако Германците тестираат кочници

Кога Германец сака да те убеди во нешто, тогаш се изложува себе си на ризик. Компанијата која ги прави Леопард тенковите, толку е сигурна во кочниците на истиот што ги стави своите вработени на тест да стојат на пат додека тенкот брзо вози кон нив. Или ќе работат кочниците како што треба или некој ќе… Read More Kако Германците тестираат кочници