Ана работи како гола чистачка и заработува 50 евра на час

Ана (24) започнала да работи како чистачка пред три месеци и тоа значително го променило нејзиниот живот, аона по што се разликува од работата на некоја друга чистачка е што Ана својата работа ја обавува гола. Таа е дел од „Naturist Cleaners“, кои обезбедуваат професионални чистачки и чистачи кои ги посетуваат домовите и канцелариите на… Read More Ана работи како гола чистачка и заработува 50 евра на час