Мешавина која моментално ќе ве ослободи од болките во грбот

Овој феноменален рецепт им помогнал на многумина, па не би било лошо да го пробате и вие. Дали на работа премногу седите и поради тоа често ве боли крстот? Ако одговорот е да, тогаш овој рецепт е вистинската работа за вас. Сите сме навикнати на начин на живот кој не е здрав за нашиот ‘рбет. Премногу седење, а премалку физичка активност, и… Read More Мешавина која моментално ќе ве ослободи од болките во грбот

Прекрасни тетоважи на цел грб

Тетоважите се предмет на многу дебати, особено оние пообемните и упадливите, со многу поддржувачи и исто толку противници. Сепак, без оглед дали сакате или не сакате тетоважи, има едно нешто што никој не може да го негира, а тоа е дека некои од цртежите се фантастични ремек-дела што го претвораат човечкото тело во уметничко дело… Read More Прекрасни тетоважи на цел грб

За сите кои многу седат: Со една вежба за истегнување, исчезнува болката во грбот

Многумина голем дел од времето го поминуваат седејќи, особено поради природата на работата со која се занимаваат и малку можеме да направиме за да го промениме тоа. Но, без физичка активност, нашето тело станува помалку подвижно и почнува полека да ја акумулира непотребната маснотија. Сето тоа со себе носи и сериозни здравствени проблеми, и затоа… Read More За сите кои многу седат: Со една вежба за истегнување, исчезнува болката во грбот