Во Индонезија е родено бебе со две лица и два мозоци, но само со една глава

Бебе во Индонезија се роди со две лица, бидејќи неговиот сијамски близнак не се развил во матката на мајката, пренесува Дејли Меил. 2 месечното дете Гиланг Андик од градот Батама во Индонезија е родено со две лица и два мозоци, но само со една глава и едно тело. Иако има само едно тело, еден пар… Read More Во Индонезија е родено бебе со две лица и два мозоци, но само со една глава