Девојката со две вагини проговори за првото сексуално искуство и даде одговори на прашањата кои сите би сакале да ѝ ги постават

Пред три години, на Меди Шуелер (21) ѝ била дијагностицирана аномалија на матката која може да ја погоди една од 3.000 жени, па така има две вагини, две грла на матката и две матки. “Кога имав 12 или 13 години го имав првиот менструален циклус. Не можев да користам тампони, ставав еден, но и понатаму… Read More Девојката со две вагини проговори за првото сексуално искуство и даде одговори на прашањата кои сите би сакале да ѝ ги постават