Девојките некогаш „паѓаа“ на доктори, но статистиката денес покажува други факти

Девојките порано се воодушевувале на доктори, но повеќе не е така. Дамите најмногу сакаат дизајнери за ентериер, покажува истражувањето на апликацијата Тиндер. На второ место се пилотите, па потоа се вработените во здравство, па адвокатите, ПР експертите, продуцентите. Момците, од друга страна, и понатака „паѓаат“ на медицински сестри, па на заболекарки, а одлично се пласирале… Read More Девојките некогаш „паѓаа“ на доктори, но статистиката денес покажува други факти

End of summer Ladies Night во Cineplexx

Датум: 29.08.2018 Место: Скопје Локација: Cineplexx Почеток: 19:00 Цена: 180 мкд Ги пропуштивте најдобрите летни хитови во кино? Во среда, 29.08, можете повторно да ги погледнете по цена од 180 денари. ? Ocean’s 8 ?Mamma Mia 2 ?The spy who dumped meОчекувајте многу изненадувања ??? Се гледаме на најдобриот End of summer Ladies Night ?во… Read More End of summer Ladies Night во Cineplexx