Лекар од Индија лечи кичма и вади камен од бубрег во исто време

Не само што ќе те исправи, него и каменот во бубрег ќе ти го здроби и се тоа по природен пат. Нема труење со лекарства, само чекан и длето и чукај мајсторе. Предупредување – може да осетите моментална парализа додека го гледате видеото… (207) 00