Пронајдени повеќе од 2.000 зачувани фетуси на имотот на починат доктор

Повеќе од 2.000 зачувани фетални остатоци се пронајдени на имот чиј сопственик е доктор за абортус, починат на почетокот на овој месец во Индијана, САД. Д-р Улрих Клофер починал на 13 септември, а неговото семејство ги пронашло остатоците кога дошле на неговиот имот во рурална Индијана. Откако виделе за што сттанува збор се јавиле во… Read More Пронајдени повеќе од 2.000 зачувани фетуси на имотот на починат доктор

Овој доктор работи во неверојатни услови: За операција користи авто делови и јадици, со кои спасил илјадници животи

Докторот Еван Атар Адахар (52) од Јужен Судан е вистински јунак, бидејќи води болница во една од најопасните места на Земјата. Тој работи во исклучително тешки услови, никогаш не му било лесно да ја обавува својата работа и да пронаоѓа разни начини за да им го спаси животот на луѓето. Нема ниту анестетици, ниту рентген,… Read More Овој доктор работи во неверојатни услови: За операција користи авто делови и јадици, со кои спасил илјадници животи

Лекар ја убил својата девојка откако ставил кокаин на својот пенис

Еден лекар по пластична хирургија посредно влијаел неговата партнерка да се предозира, кога пред оралниот секс на врвот на својот пенис ставил кокаин, за што не ја известил девојката која при поголемата доза наркотици, починала. Лекарот Андрес Давид Нидербличер од Халберштат во Германија, осомничен е за убиството на својата партнерка Ивон М. (38) откако истрага… Read More Лекар ја убил својата девојка откако ставил кокаин на својот пенис