Најосамениот човек на светот – Последниот преживеан член на племе 22 години живее сам во џунгла

На интернет се појави видеоснимка од последниот преживеан член на племе кој веќе 22 години живее сам во џунглата во Бразил. Мажот на 50-тина години живее сам во Амазонија веќе 22 години, откако беа убиени сите припадници на неговото племе, а медиумите го нарекоа „најосамениот човек на светот“. На видеоснимката што ја објави бразилската владина… Read More Најосамениот човек на светот – Последниот преживеан член на племе 22 години живее сам во џунгла