Тајни девојки, секс, неверства: Поранешни работници на брод откриваат што навистина се случува на море

Додека поединци им завидуваат на оние кои можат да си приуштат крстарење на луксузни крузери, јавноста секогаш се шокира кога произлегуваат извештаи или снимки од диви забави или оргии од овие патувања. И додека тие сведочат за арогантното однесување на гостите, зад сончевите палуби и ресторани се одвива скандалозаен живот на работниците на бродот. Иако… Read More Тајни девојки, секс, неверства: Поранешни работници на брод откриваат што навистина се случува на море