Како да откриете имате ли негативна енергија во вашиот дом?

Негативната енергија во вашиот дом може лошо да влијае на расположението, исто така предизвикува нервоза, депресија, тага, песимизам. Со овој едноставен трик откријте имате ли негативна енергија во вашиот дом. Земете обична проѕирна чаша и во неа ставете една третина сол, третина алкохолен оцет и третина вода. Ставете ја чашата каде што мислите дека негативната… Read More Како да откриете имате ли негативна енергија во вашиот дом?

Професор од Србија тврди дека пронашол технологија за бесплатно греење

Професор од Србија тврди дека е единствениот во светот што има технологија за производство на струја од сончева енергија 365 дена, 24 часа на ден. Професорот Владан Петровиќ во Бадњевац, во близина на Крагуевац, на два хектара земјиште поставил сончеви концентратори за да докаже дека е можно да се има бесплатно греење. Потенцијалот на проектот… Read More Професор од Србија тврди дека пронашол технологија за бесплатно греење

Во Чернобил повторно ќе се произведува струја

Властите од Украина донесоа одлука како да се искористи загадената зона околу Чернобил. На местото каде се случи една од најголемите нуклеарни катастрофи, се изгради соларна електрана. Објектот е на 100 метри од некогашната нуклеарна централа, со 1,6 хектари соларни панели, кои произведуваат електрична енергија за околу 2000 домаќинства. Се очекува дека во иднина може… Read More Во Чернобил повторно ќе се произведува струја

Домашна „вијагра“ – се прави од состојки кои веќе ги имате дома

Сувото грозје содржи агринин, клучен нутриент за третман на еректилна дисфункција, а ги зголемува и шансите жената да затрудни. Традицијата на користење на оваа магична напивка настанала во Индија, а ја консумирале младите за нивниот сексуален живот да биде побогат. Тајната на напивката е сувото грозје кое содржи агринин, клучен нутриент за третман на еректилна… Read More Домашна „вијагра“ – се прави од состојки кои веќе ги имате дома

3 интересни начини како да го појачате вашето утринско смути

Секој човек сака своето утро да го започне со здраво, сочно смути. Сакате ли вашето смути да изгледа побогато со цел полесно да ги извадите мастите од вашето тело? Во продолжение ќе ви прикажеме три начини како да го појачате вашиот утрински доручек со кој ќе го подобрите вашиот метаболизам и побрзо ќе ги тргнете маснотиите од телото.… Read More 3 интересни начини како да го појачате вашето утринско смути

На тема Тантра секс…

Тантричкиот секс пристигнува од хиндуистичката традиција, Тантра стара преку 5000 години, а нуди поинакво искуство од класичниот секс. Како што пишува „Космополитен“, се смета дека тантричкиот секс е облик на интимност благодарение на кој партнерите остваруваат нови канали по пат на кој нивните сексуални енергии се поврзуваат и на тој начин оживуваат ново ниво на… Read More На тема Тантра секс…