Зошто не смеело да се знае колку чоколаден крем ѝ се продава на ЈНА

Славниот „Еурокрем“ уште од самото појавување на пазарот во поранешна Југославија направи бум. Него го јадеа сите, па дури и војниците. Некогашниот прв човек на компанијата која го произведува, „Таково“, кој на тоа место бил скоро три децении, откри неколку интересни детали за производството и продажбата на кремот. -Веднаш се покајав што не купивме поголем… Read More Зошто не смеело да се знае колку чоколаден крем ѝ се продава на ЈНА