Заминува на еутаназија иако е здрава: На 74 години сексот не е како претходно (видео)

Здравата и витална Французинка Жаклин Женусел на 74 години планира во 2020 година за последен пат да разговара со мажот и тројцата синови. Ќе го прослават нејзиниот 76-ти роденден, заедно ќе јадат и ќе пијат, а потоа планира да замине во Швајцарија, каде ќе ја еутанизираат. Таа, како лекарка од организацијата „Lifecircle”, сака да и… Read More Заминува на еутаназија иако е здрава: На 74 години сексот не е како претходно (видео)