Испратете си мејл кој ќе ви пристигне во 2068 година

На интернет сега е достапен еден експеримент што може да ве воодушеви или преплаши во зависност од вашиот карактер. Имено, идејата што се крие зад платформата FutureMe.org е едноставна. Можете сами на себе да си напишете и испратите електронска порака, која ќе ви биде доставена неколку години подоцна. Се разбира, ако не сакате да чекате неколку децении… Read More Испратете си мејл кој ќе ви пристигне во 2068 година