Руски пар едвај извлече жива глава: Погледнете како ветрот го однесе падобранот директно во електричните кабли

Маж и жена кои што летувале на руското црноморско приморје едвај извлекле жива глава кога нивниот падобран налета на електрични кабли. „Парасејлингот“ е популарен во многу туристички места, па мажот и жената одлучиле да се забавуваат во Џубга, меѓутоа поради силниот ветер, за малку забавата ќе завршела фатално за нив. Ветерот го однел падобранот директно… Read More Руски пар едвај извлече жива глава: Погледнете како ветрот го однесе падобранот директно во електричните кабли