Сите полудеа по бурек бургерот: Велат дека е подобар од било кој, а ова се состојките

Хит на Загреб Бургер фестивалот оваа година беше „Бурек Бургер“, како што самото име кажува тоа е комбинација на хамбургер и бурек. На идејата дошол Марин Медак, а се состои од говедско месо, пржен лук, тенко сечен компир, јогурт и краставички сложени меѓу два бурека. Посетителите на фестивалот велат дека е подобар од било кој… Read More Сите полудеа по бурек бургерот: Велат дека е подобар од било кој, а ова се состојките

36th International Scientific Conference on Economic and Social Development – Building Resilient Society

We are happy to announce the First Call for the 36th International Scientific Conference on Economic and Social Development – “Building Resilient Society” – Zagreb, Croatia. Topics are focused, but not limited to recent challenges in modern national economies and business enterprises. Please consider submitting an abstract for the Conference within next few weeks. We… Read More 36th International Scientific Conference on Economic and Social Development – Building Resilient Society