Неколку здрави оброци за на работното место

Луѓето на работа поминуваат половина од својот ден. За време на работа грицкаме се што ќе ни дојде при рака, а во комбинација со седењето, тоа не е воопшто добро. Еве што не треба да јадете на работа, и како би требало да започнете да се храните. 1. Природен сок од овошје Овошјето е поздраво… Read More Неколку здрави оброци за на работното место