Новиот златен мост во Виетнам го држат Божји раце

Во планините на централен Виетнам, две огромни раце држат патека поставена на златна основа високо над врвовите, додека многубројните туристи уживаат во глетката и прават селфи. „Имам чувство како да одам по облаци. Ова е така уникатно“, вели еден домашен турист. Чау ванг, односно Златен мост, во планините Ба На привлече огромен број туристи откако… Read More Новиот златен мост во Виетнам го држат Божји раце