Предупредувачки знаци дека сте во врска со психопат

Поради филмовите и сериите, најчесто мислиме дека сите психопати се убијци и дека лесно можеме да ги препознаеме. Но, овие луѓе се експерти за прикривање и манипулација, a нема да сфатите дека си имате работа со нив сè додека не е премногу доцна. Важно е да знаете дека психопатите можат да бидат и мажи и… Read More Предупредувачки знаци дека сте во врска со психопат

13 знаци дека немате доволно сексуални односи

Малку сте лути, па потоа тажни, па потоа ви се чини како да ви недостасува нешто во животот? Е сега, ако малку подетално размислите за корените на проблемите, можеби ќе заклучите дека за се е виновен – сексот. Без разлика на тоа дали сте во сериозна врска имате ‘пријател со бенефиции’ овие 13 индикатори можат… Read More 13 знаци дека немате доволно сексуални односи

3-те хороскопски знаци што ги очекува лош период овој март

Наближува и третиот месец од годината, а со него доаѓаат и нови предизвици. Некои хороскопски знаци нема да почувствуваат големи промени, но кај некои ќе се појават проблеми. Следниве три хороскопски знаци ги очекува навистина тежок период овој март, но не е нешто со коешто нема да можат да се справат. 1. Бик Почетокот на… Read More 3-те хороскопски знаци што ги очекува лош период овој март

17 знаци кои покажуваат дека сте многу интелигентни

Честопати се случува луѓето со понизок коефициент на интелигенција да се сметаат себе за мнгу паметни, додека оние кои се многу интелигентни се потценуваат себеси. Што значи, доколку не сте сосема сигурни во својот интелект, големи се шансите да сте многу интелигентни, а вие знаци укажуваат на тоа. – Сте земале часови по свирење на… Read More 17 знаци кои покажуваат дека сте многу интелигентни

5 знаци дека партнерот ве контролира без да бидете свесни за тоа

Можеби конечно сте го сретнале совршеното момче. Први да се чувствувате убаво, сакано и безбедно. Но постепено сте почнале да забележувате нешто чудно и се запрашувате дали е премногу заштитнички настроен кон вас, или пак сака да ве контролира. Голема е веројатноста и вие, како и многу жени, да сте „заглавиле“ во ваква врска. Ако… Read More 5 знаци дека партнерот ве контролира без да бидете свесни за тоа