Полицијата со денови трагала по бегалец, го пронашле како спие во ИКЕА

Портпаролот на полицијата Тобиас Ахлен изјави дека персоналот на ИКЕА ја повикал полицијата во понеделникот, кога го пронашле 25-годишниот бегалец како спиел во одделот за кревети. Работниците тогаш не знаеле дека младиот човек го бара полицијата. Било откриено дека бегалецот останал во магацинот откако се затворил салонот. Тој бил уапсен за провална кражба, а полицијата… Read More Полицијата со денови трагала по бегалец, го пронашле како спие во ИКЕА