10 факти за габичните инфекции што секоја жена треба да ги знае

Габичните инфекции се многу чести, а настануваат од најразлични фактори. Но и покрај тоа што речиси секоја жена се соочила со габична инфекција на интимната област, повеќето знаат многу малку за овие инфекции. Затоа, погледнете ги фактите што секоја жена треба да ги знае за габичните инфекции: Габичните инфекции се многу чести 3 од 4… Read More 10 факти за габичните инфекции што секоја жена треба да ги знае

Незгоди при секс за кои ретко се зборува

Ретко се зборува за негативните работи кои се случуваат кога мажите и жените се препуштаат на страстите, а притоа не мислиме на сексуално преносливите болести. Жешките игри понекогаш може да завршат онака како што не сте планирале, а за тоа многу малку се зборува. Иако некои незгоди се случуваат и кај мажите, истражувањата покажаа дека… Read More Незгоди при секс за кои ретко се зборува